Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ!!




Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς είδατε σήμερα κ προχθές και την περασμένη Τετάρτη την αρρώστιά μας, την τριφυλλάρα, την ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13, πάντως εγώ θέλω να επισημάνω κάτι. Ο Κάτε είναι μεγάλος δάσκαλος. Μην βιάζεστε. Δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα επειδή την Τετάρτη ΓΑΜΗΣΑΜΕ στην κυριολεξία την Βέρντερ με την καλύτερη εμφάνισή που έχει κάνει ελληνική ομάδα στο CHAMPIONS LEAGUE με σοβαρό παιχνίδι και απίστευτες 3 γκολάρες, ούτε επειδή τα τελευταία χρόνια κακά τα ψέμματα όποτε παίζαμε με τον ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟ χεζόμασταν πάνω μας και το Σάββατο είχανε χεστεί αυτοί.ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΙ!.Και φυσικά δεν έβγαλα συμπεράσματα κ από το σημερινό παιχνίδι με την πολύ καλή ΚΑΒΑΛΑ που της ρίξαμε όμως 3άρα..
Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ είναι πολύ απλά μεγάλος δάσκαλος γιατι ΕΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΖΙΩΛΗ!!!!
Και είμαι 100% σίγουρος για αυτό γιατί έχω παίξει κ εγώ κάμποση μπάλα στην ζωή μου και κάτι καταλαβαίνω..
Ο άνθρωπος έχει τρελλαθεί... Στρίβει γρήγορα, πασάρει γρήγορα και πάνω απ όλα έξυπνα, κόβει σα τρελλός, σουτάρει σα μανιασμένος,βλέπει γήπεδο και γενικά δεν είναι ο ΤΖΙΩΛΗΣ που ξέραμε..!!!!!!

ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!



-Σύντροφε, αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, τουλάχιστον δεν αλλάζουμε σώβρακο; Eδώ και μια βδομάδα φοράμε το ίδιο.
-Σύντροφε, μην είσαι ηττοπαθής. Άλλωστε αν αλλάξουμε σώβρακο θα αλλάξει και ο κόσμος, γιατί "κόσμος είναι όλα όσα συμβαίνουν", που θά 'λεγε κι ο Wittgenstein.
-Σύντροφε, θες να πεις ότι ο Wittgenstein δεν άλλαζε σώβρακο;
-Σύντροφε, θέλω να πω ότι το σώβρακο είναι ο κόσμος. Κάτι σαν τον κόκκο άμμου του Blake: "να δεις όλο τον κόσμο σε έναν κόκκο άμμου".
-Σύντροφε, θες να πεις ότι το σώβρακό μου έχει άμμο;
-Σύντροφε, θέλω να πω ότι ο κόσμος είναι άμμος, και μάλιστα κινούμενη: μας ρουφάει όλους.
-Σύντροφε, τελικά θα αλλάξουμε σώβρακο;
-Σύντροφε, δεν ήρθαμε στον κόσμο για να αλλάξουμε σώβρακο, αλλά για να αλλάξουμε τον κόσμο.
-Σύντροφε, πριν από λίγο δεν είπες ότι αν αλλάξουμε σώβρακο θα αλλάξει και ο κόσμος;
-Σύντροφε ναι, αλλά εγώ φοράω κυλότα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!


Όπως βλέπουμε στα συστατικά πάνω στην ετικέτα από την Ελληνική Zero, μία από τις γλυκαντικές ουσίες είναι το κυκλαμικό οξύ. Σε άλλα αναψυκτικά, η υποκατάστατα ζάχαρης, μπορεί να περιγράφεται σαν κυκλαμικό νάτριο.




Όπως όμως βλέπουμε εδώ, από την ετικέτα μιας ZERO που αγόρασα από ταξίδι μου στην Αμερική, το κυκλαμικό ΔΕΝ χρησιμοποιείται σαν γλυκαντικό. Το αναψυκτικό περιέχει μόνο ασπαρταμη.