Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Εις μνήμην..!!







Ναι. Χτες έφυγε. Όπως όλοι κάποια στιγμή. Μερικές φορές το να χάνεται τόση καλοσύνη, είναι δύσκολο, βαρύ και στενοχωριάρικο..
Δεν ήθελα να αναφερθώ στο χαμό του...Έτσι. Τι να πω; Αυτά που λένε όλοι; Τα κρατάω για πάρτη μου.
Τα διάφορα groups στο Facebook τα θεωρώ μαλακίες.. Ναι. Συγγνώμη αλλά θεωρώ ότι το να κάνεις like σε κάτι τέτοιο δεν μπορείς να αποτίσεις φόρο τιμής με κανέναν τρόπο. Συγγνώμη, αλλά κατάντησε και αυτό κάτι σαν μόδα. Ναι, είναι μόδα αυτές τις μέρες το να κάνεις like, να ανεβάζεις video του Βέγγου, να..να...να..
Μαλακίες..'Ολα. Ναι. Έχω λίγα νεύρα.
Αυτή τη στιγμή βλέπω live μεσημεριανή εκπομπή που συνδέθηκε με τον ιερό Ναό Αγ. Μαρίνας και κάποια στιγμή η χαζο-ξανθο-βυζιτο-παρουσιάστρια αναφωνεί: "Να εδώ βλέπουμε και τον Λάκη Λαζόπουλο φανερά συγκινημένο"...
Στ' αρχίδια μας..Μια ζωή μαλακίες..Μαλάκες όλοι.. Μέρος του συστήματος.Ίσως γι' αυτό δεν πήγα κι εγώ. Κάτι θα μου την έσπαγε σίγουρα. 
Ο Βέγγος δεν ήταν στο σύστημα..
Ο Βέγγος με έχει κάνει να κλάψω από τα γέλια και να χρησιμοποιώ ατάκες του σε παρέες προκειμένου να το παίξω αστείος και μάγκας.
Ο Βέγγος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες γαλλικού μπιλιάρδου λιώνοντας στο  θρυλικό Pigalle στην Πατησίων κοντά στο σπίτι του..
Ο Βέγγος ήταν μοναδικός..!!




Ξέρω απ' έξω όλες τις σκηνές από τις ταινίες του, τις ατάκες του, τις κινήσεις του... διάφορα..


Στην παρακάτω σκηνή, (ξέρετε, εκεί που αλλάζει επαγγέλματα,) όποτε την βλέπω φοβάμαι να μην πάθω αναρρόφηση!!!




Δεν πεινάω..!!







Kαι ακούγοντας το παρακάτω φαντάζεσαι την σκηνή στο λιμάνι και πάλι κλαις!!




Μonsieur Canibal





Καλό ταξίδι..!!