Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008

"ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ"


Σαν την φωτογραφία στα αριστερά φαντάζομαι μια ενδεχόμενη διαμαρτυρία των υπαλλήλων της LEMHAN BROTHERS έξω από τα γραφεία της εταιρείας λόγω των απολύσεων που έκανε πριν από ενάμιση μήνα οι οποίες ήταν από τους βασικούς λόγους της οικονομικής κρίσης που έχει επέλθει η Ευρώπή και όχι μόνο..
Αυτά τα κακόμοιρα "GOLDEN BOYS" έχουν ανάγκη από όλους μας...
Είναι επιτακτική ανάγκη να βρούν καινούργια θέση σε κάποιο άλλο χρηματο-οικονομικο-πιστωτικο-γαμωεπενδυτικό κολοσσό για να συντηρήσουν κάποιες πρώτες ανάγκες τους που όλοι μπορούμε να υποθέσουμε ποιες είναι!
Αυτά τα ολίγα!!
Καλή Όρεξη!!!
Και Του Χρόνου!!

"Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ"


Πρωτοσέλιδο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ μετά απο την εκλογή του πρώτου μαύρου προέδρου στην ιστορία της Αμερικής..
Και εκεί που περπατάω καί πάω προς το μαγαζί σταματάω κλασσικά να πάρω εφημερίδα απο το περιπτερόν κοντά στον σταθμό.Πότε παίρνω αθλητική πότε πολιτική.Ανάλογα με τα κέφια και το τι παίζει πιο HOT. Την προηγούμενη μέρα βγήκε ο OBAMA στην Αμερική. Όλοι το περιμέναμε μάλλον.Κ ενώ χαζεύω όλα τα πρωτοσέλιδα, τι βλέπω;
Τι να πώ ρε πούστη είναι σα να παίρνει το CHAMPIONS LEAGUE ο βάζελος και μια εφήμεριδα αθλητική να έχει εξώφυλλο πόσα γκολ έβαλε ο Τσιμπλίδης στο ντέρμπι Αναγέννηση Δημητσάνας με τον Φωστήρα Μονεμβασιάς..ΗΜΑΡΤΟΝ..
Και πραγματικά επειδή δεν έχω ξαναπάρει ποτέ μου ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, και επειδή μού έκανε μεγάλη εντύπωση αλήθεια ήταν η πρώτη φορά που την αγόρασα..

"ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΧΗΣ"Δεν τα πάω και πάρα πολύκαλά με τα οικονομικά..Και ποιος τα πάει άραγε..Άμα τα πήγαιναμε καλά πιθανόν να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε τώρα.Όλοι.Ευρωπαίοι και μη, έχουμε μπει σ αυτό το ατελείωτο αυλάκι που μακάρι να βρεθεί κάτι να μας σταματήσει..Αυτό το αυλάκι λέγεται κραχ.Σαν το περίφημο κραχ του 1929. Και τι με νοιάζει εμένα τι έγινε το 29'. Τι μας το λένε συνέχεια.. Για να καταλάβουμε οτί το περάσαν και άλλοι αυτό και δεν είμαστε οι μονοι;Τι λέτε ρε!!!!!
Τέλοσπάντων είναι ηλίου φαεινώτερον ότι ο ρόλος των κεντρικών τραπεζών και κάθε είδους νομισματο-χρηματο-τραπεζικών ινστιτούτων ανά τον κόσμο είναι κάτι παραπάνω από εξόφθαλμα ύποπτος. Το ZEITGEIST όμως ίσως είναι το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και ειδικά το ZEITGEIST ADDENDUM το νούμερο 2 δηλαδή..Τα βάζει κάτω τα πράγματα με αρκετά εύγλωττο τρόπο και ζηλευτή τεχνική και μας κάνει να νοιώθουμε ότι γεννηθήκαμε σκλάβοι σε ένα στημένο παιχνίδι .
Και η διαφορά με το νούμερο 1 είναι ότι στο τέλος σε κάνει να αφεθείς σε μια γλυκιά ουτοπία ενός ζευγαριού από την Αμερική που έχουν βαλθεί για τα καλά να αλλάξει του κόσμο με το απίστευτο "VENUS PROJECT". Γεωθερμία, φυσικοί πόροι, βιοκαύσιμα.. και γενικώς εκμετάλλευση ενέργειας.Αξίζει να το δείτε..ΑΜΕΣΩΣ..!!!!!!!!!!!!!1