Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..!!






" Η χώρα λειτουργεί ως εκ θαύματος ακόμη και με τη συμπαράσταση του ευρώ, που από λίγο πλούσιους μας τακτοποίησε σε πολύ νεόπτωχους, μέσα σε μια πανικόβλητη αισιοδοξία, όπου οι πτωχοί εδώ διαθέτουν ιδιόκτητα σπίτια και εξοχικά - αν και αυθαίρετα -, ενώ έξω είναι συνήθως άστεγοι.
Όσον αφορά τους ανθρώπους, μερικοί γνωστοί επαφίενται στον ινδικό μυστικισμό, υπάρχουν πάντα οι άνθρωποι που κυνηγάνε τον ήλιο, κοσμοπολίτες στρατόκοποι, εναρμονισμένοι με Ανατολή και Δύση, που κολυμπάνε ανάμεσα σε ροφήματα βοτάνων, γήινη διατροφή και ηρεμιστικό διαλογισμό, και ενοχλητικά πολλοί που καταναλώνουν ακόμη πολλη τηλεόραση από κόμπλεξ ανωτερότητας, που τους επιτρέπει να γελάνε εις βάρος των εκτεθειμένων στο γυαλί, αναλύοντας στα κινητά τους τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, χαιδεύοντας τον καβάλλο τους εις ανάμνηση του χθεσινοβραδινού ξέκωλου με την ανακουφιστκή πίπα απ' τα σιλικονούχα χείλη, χοντροκομμένοι νεόπλουτοι εμφανούς κασμιρολινάτσας, βαθύτατα ταπεινωμένοι που δεν τους παίζουν τα φλας των κοσμικογράφων και οι ακυβέρνητες μήτρες που δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας της προκοπής - αλλά εκατομμυριούχος - να τις κάνει βασίλισσες, έστω του ανενεργού πούτσου του; Τι το' χουν το αιδοίο τους σε περίοπτη θέση και το περιφέρουν, γαμώτο. γαμώτο, τους έρχεται να βάλουν τα κλάματα , αλλά πρέπει να συγκρατηθούν, γιατί θα ξεκολλήσει το πρόσθετο νύχι. θα διαλυθεί η βλεφαρίδα κάγκελο και πάει, χάθηκε η πιθανότητα της καταξιώσης του υπέρτατου χαρίσματός τους, του φύλου τους.Ποιος νοιάζεται για κλαμμένο μουνί όταν υπάρχουν και άντρες ενζενύ και γυναίκες μπετατζήδες.
Είναι δύσκολο να αποφύγει κανείες κρίσεις μισανθρωπίας ή αισθητικού ρατσισμού, διότι αν κατέβηκες στην πρωτεύουσα, βρε παιδί μου, από κάποια τραχανοπλαγιά , κουβαλώντας την ευαισθησία της χωριατοπούλας του θεσσαλικού κάμπου στα σκέλια της χαμηλοκωλίασης σου, με την επιδερμίδα τυρόγαλου και του έυκολο εκστασιασμό για οποιαδήποτε κατάθεση ψυχούλας, είναι επόμενο στα μάτια τα ίσως μπλαζέ αλλά οπωσδήποτε ασκημένων παιδιών της μεγαλούπολης, να φαίνεσαι μεταχρονολογημένη αρσακειάδα, ευαίσθητη βλάχα. πάρά την αρσενική σου αψάδα και την ερυθρίαση της μοσχαροκεφαλής σου...!!! "

"Πανωλεθρίαμβος" Κωνσταντίνος Τζούμας Εκδ. Καστανιώτη..



Τελείωσε τις προάλλες..

Το βιβλίο εννοώ..!!

Τυχαίο; Δεν νομίζω..



Προφητική περιγραφή με το γνωστό στυλ του Τζούμα να σε κάνει να μην θέλεις να τελειώσει η παράγραφος..!!




Περίοδος απεξάρτησης..

Chaim feat. Meital De Razon - Love Rehab (Original Mix)





DOWNLOAD
RAPIDSHARE LINKS:





Καλές διακοπές..!!

Καλά γαμήσα...!!

Καλά μπάνια..!!

Καλά κρασά..!!