Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ..!!

Buona sera φίλες και φίλοι..!!

Η επιστροφή μου από την Αιώνια Πόλη με βρήκε, όπως και όλους τους Έλληνες με νέα μέτρα από την κυβέρνηση, με πάγωμα των συντάξεων,αύξηση του ΦΠΑ και μείωση περίπου 30% των δώρων του Πάσχα και των Χριστουγέννων.


Αλλά τι ρόλο και πόσο σημαντικό είναι για μας τους έλληνες αυτά από την στιγμή που εχει γίνει γνωστό ότι η τραγουδιστομοντελοTVπερσονοπορνοσταρ Δεσποινις Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφόρησε μια τσόντα με πρωταγωνίστρια αυτήν και κάποιον άλλον που δεν φαίνεται το πρόσωπό του αλλα οι δαιμόνιοι ΣκορδοΤατιανοΛαμπίρηδες θα το βγάλουν και αυτό στη φόρα όπως βγάζουν στη φόρα ολή τη βρώμα που κυκλοφορεί και βλέπουμε κάθε μεσημέρι στη ελληνική ΨωλοΚοκαινοΜαστρωποΕκβιαστοΜαλακο SHOWBIZ..
Ε ναι λοιπόν η Τζούλια που την φωνάζουμε όλοι με το μικρό της όνομα πλέον επισκίασε καλώς ή κακώς τις σημαντικές εξελίξεις στην Ελλαδίτσα μας...Δεν υπάρχει καλύτερο επιχείρημα από αυτό για να καταλαβουμε όλοι πόσο πίσω είμαστε σαν λαός...

Αλλά δεν θα σας αφήσω έτσι ..θα σας αφήσω με καποιες ωραίες αναμνηστικές φώτο από το ταξίδι μου, θα σας παραθέσω άλλη μία από τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ μου..και όπως κάνω τελευταία θα κλείσω με μία μουσική υπόκρουση....κάτι που μου αρέσει πρόσφατα..!!
ROME







ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Μεγάλη Αλήθεια Νούμερο 5.....

"Όταν βρίσκεσαι στην εκκλησία την ώρα ενός γάμου ο παπάς κάποια στιγμή θα σταματήσει την λειτουργία και απευθυνόμενος στον κόσμο θα πει: "Σας παρακαλώ κάντε ησυχία,σεβαστείτε το μυστήριο..!!""





ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ - ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.mp3





Download:

http://rapidshare.com/files/86889494/02._Odysseas_Tsakalos_-_Den_peirazei.rar









Καληνύχτα...!!!

Καλή όρεξη...!!!

Kαλό Πάσχα..!!