Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Καλό μήνα..!!


Πόσα διόδια έχουμε χαρά μου;

Ποοοόσααα;;





Σήμερα λέω να ξεκινήσω με track το οποίο άκουσα σήμερα πρώτη φορά και  πληροφορήθηκα ότι παίχτηκε χτες στο live του Grammatik στο Fuzz στην αρχή πριν βγει και είναι πολύ καλό και έχει τρομερά λόγια (πάλι καλά που βρήκα τα lyrics)! και είναι πολύ καλή αυτή η Γαλλίδα. Μάλλον. Δεν ξέρω. Μπορεί. Θα την ακούσω και θα σας πω σε επόμενα post.
Tελοσπάντων, αυτά..!!



Kenny Arkana - Victoria



Kαι μιας και σήμερα στη δουλειά μας είχε πιάσει μια μαλακία για τα οικονομικο-πολιτικοζητήματα. Ξέρετε.. ποιος έφαγε τι, από ποιον, και γιατί.. και αφού επεκταθήκαμε (όπως πάντα) πάαααρα πολύ και αφού μας προβλημάτισε το θέμα με τη αξία του χρυσού σε τέτοιες κρίσεις και αν αξίζει να πάρεις χρυσό να έχεις σε περίπτωση κατάρρευσης του οικονομικού συστήματος παγκοσμίως και αφού καταλήξαμε για ακόμη μία φορά (βλακωδώς) στο ότι όποιος έχει γη και κτήματα είναι ο καλύτερος γιατί θα φυτεύει μαρούλια και πατάτες και δεν θα πεινάσει....
Είπα και εγώ να παραθέσω καποιους λόγους που πρέπει να χαμογελάμε αυτήν την εποχή..!!


ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ


 Όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά πεθαίνει στα γέλια.


Πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, και έτσι θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό. 



Η τιμή της  βενζίνης είναι απλησίαστη, και κινώ λιγότερο το αμάξι (και από βδομάδα θα πάρω το ποδήλατο) και αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια (το αμάξι), και κάνω καλό στην καρδιά μου. Άσε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι θα τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.




Τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες .


Οι σερβιτόροι άρχισαν να λένε πάλι ευχαριστώ όσα λίγα και να είναι τα τιπς που τους δίνουν.



Επιπλέον για τις κοπέλες, είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλει για τα λεφτά σου.



Ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει πιο πολλή δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζούκια.


Το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, και έτσι θα μπει λίγη περιπέτεια στη ζωή μας.


Πλέον μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα. Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι 'Τι σου λείπει ρε? Τη δουλειά σου την έχεις, το αμαξάκι σου, τι άλλο θες?'


Στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια, και αν πέσεις σε τέτοιον, του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ. Μ'αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμιεύαν τόσα χρόνια, να χάνουν τα λεφτά τους, γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από 'σπάταλος' έγινα 'προνοητικός' γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.


Μ'αρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία για να προστατεύουν το περιβάλλον.


Μ'αρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.


Μ'αρέσει που αν πω ότι δουλέυω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε "κουράγιο", ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν 'Ρε τον τεμπέλη'...



Μ'αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο. Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο..




Καλό βράδυ..!!

Καλό μήνα..!!

Καλό ταξίδι αύριο..!!