Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Εξτραβαγκάντζα...!!



Όχι, όχι λέω να μην αναλωθώ σε EurovisionοΙσραηλίτικες περιγραφές σήμερα γιατί ταξιδεύω..Ταξιδεύω στη εποχή της μεταπολίτευσης στην Αθήνα και ιδιαίτερα στην περιοχή του Κολωνακίου με σύμμαχο την ακατανίκητη και αστάθμητη δίψα αυτού του ψιλόλιγνου Πειραιώτη μπον βιβέρ και δεν θέλω να εξοστρακίσω τις σκέψεις μου..!!


Πολλά συλληπητήρια όμως στις οικογένειες όλων αυτών που δολοφονήθηκαν σήμερα από αλήτες, πούστηδες, κομπλεξικούς, εβραιομαλάκες στρατόκαυλους στο χθεσινό επεισόδιο στη Λωρίδα της Γάζας..




Μια εντυπωσιακή φιγούρα σαν καρτούν μέρα μεσημέρι στη Βουκουρεστίου,με τονισμένα σκούρα μπλέ μάτια, σαρκώδη χείλη, ασφυκτιούντες βύζους κάτω από σατινέ μαύρο μπουστάκι, καμπυλωτούς γοφούς, που απειλούν να σκίσουν τη σόκιν πινκ φουστίτσα, αποκαλυπτικά σκιστή αλά Σούζυ Βογκ με σταματάει ξαναμμένη....Τα μαλλιά της είναι μαύρα, γυαλιστερά σαν Κορεάτισσας.

"Είσαι ο μόνος τύπος που θέλω να βγω βράδυ μαζί του",

"Ποιος ξέρει τι σημαίνει αυτό", την πειράζω.

"Γιατί δεν γουστάρεις; Έλενα με λένε.."

"Και που να πάμε;" τη φρενάρω.

"Άσ'το σε μένα.'Εχει κόλπα η Αθήνα που δεν μπορείς να φανταστείς. Εσύ έλειπες κιόλας Νέα Υόρκη..Τα ξέρω απ'τον αδελφό μου τον Άλεξ..."

Δεν πάει το μυαλό μου σε κανέναν Άλεξ.

"Εντάξει οπότε;" λέω.

"Έγινε, δώσε κανά τηλέφωνο.."βγάζει κάτι να γράψει.

"Φυσικά.."

Λες και γνωριζόμαστε χρόνια.Πολύ νεουορκέζικη εξήγηση από γυναίκα μέρα μεσημέρι στην Αθήνα. Την κοιτάζω να απομακρύνεται, με τους ξέκωλους γλουτούς της να'χουν στριμώξει το μαύρο τάνγκα, που διαγράφεται κάτω από την υποψία φούστας, μια σπιντάτη καυλού ανάμεσα σε αντρικά κεφάλια, που γυρίζουν για πλήρη εκτίμηση του πακέτου της σπαρταριστής σάρκας της....

Παίζει η Αθήνα, γουστάρω...



Κωνσταντίνος Τζούμας, "Πανωλεθρίαμβος", Εκδ. Καστανιώτη



Από τους αγαπημένους μου..!!
Τρομερές περιγραφές που σε διακτινίζουν ακριβώς στο μέρος και το χρόνο που αναφέρεται..Είναι το τρίτο αυτοβιογραφικό του βιβλίο μετά το "Ως εκ θαύματος", και "Complete uknown", που μας χαρίζει προσωπικές στιγμές του ,και μαζί με αυτόν, γνωρίζουμε και πτυχές της ζωής σπουδαίων προσωπικοτήτων από όλες τις μορφές της τέχνης...




Σας αφήνω με κάτι που άκουσα σήμερα, το θυμήθηκα, και πιστεύω σε ταξιδεύει.......





Mεσιέ Μινιμάλ "Κι αν χαθείς"










DOWNLOAD








Καληνύχτα..!!!


Καλό καλοκαίρι από αύριο...!!


Καλά πλαναρίσματα..!!!


Καλή Τρίτη...


και Τετάρτη...