Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Με κλωτσιές και με μπουνιές..Πυξ Λαξ..!!!

ΤΑΡΑΝΤΙΝΙΚΑ RE TWEETS




RT@Δεν θυμάμαι
Αυτό που πλέον έχουμε συνέχεια ρεύμα; Πόσο Ευρώπη!


RT@ The_Stranger_gr   
-Αν με χωρίσεις θα πάρω ναρκωτικά. -Χέστηκα. -Θα πέσω στις γραμμές του τρένου. -Χέστηκα. -Θα πάω στους Πυξ Λαξ. -ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, Σ'ΑΓΑΠΑΩ!








Ξέρετε ε; Κάπου πήρε το αυτί μου ότι το εισιτήριο που θα κρατούν σήμερα οι τυχεροί που θα δουν τους Πυξ Λαξ θα είναι κυριολεκτικά μαγικό χαρτάκι, γιατί θα ισχύει για όλες τις τελευταίες τους συναυλίες μέχρι το 2021!


Καλά ντε! Πλάκα κάνω. Το ξέρω ότι πολλοί από εσάς που διαβάζετε τώρα σε λίγο θα είστε μέσα. Ή ήσασταν μέσα τελοσπάντων! Δεν έχει σημασία. Σήμερα η μέρα είναι μεγάλη. Η συναυλία είναι μεγάλη και δεν σηκώνω κουβέντα. Απλά και μόνο ας αναρωτηθούμε πόσα είδη ανθρώπων θα βρίσκονται στη σημερινή συναυλία....








Πόσους γνωστούς θα βρεις στο Ο.Α.Κ.Α σήμερα;









Βγαίνοντας από το αμάξι, το οποίο φυσικά θα αφήσεις αρκετά μακριά (κοντά στον "Εγκέφαλο") γιατί είσαι γατόνι και ξέρεις τι εστί συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α, θα πετύχεις τον Τάκη ή Αντώνη, συνάδελφο από την εταιρία, αλλά από τον κάτω όροφο (με τη γυναίκα του και την κόρη του φυσικά!)





Ξεκινώντας, λίγο πριν τον έλεγχο, εκεί στην ουρά, θα δεις παλιό συμμαθητή, ροκά με αριστερές εμμονές κατά της εξουσίας, ο οποίος φαίνεται να έχει ηρεμήσει, φορώντας σακάκι και πουκάμισο, λες και βγήκε από συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών (με την γκόμενα του φυσικά!)






Έχεις μπει επιτέλους μέσα και καθώς προσπαθείς να εγκλιματιστείς και να δεις που θα πλασαριστείς και που βρίσκονται τα μπιρόνια, από μακριά, ανάμεσα σε κάτι 45άρες, βλέπεις έναν τύπο να μοιάζει με τον τυλιχτή στο καινούργιο σουβλατζίδικο που άνοιξε απέναντι από το σπίτι σου... Τι; Νομίζεις ότι δεν είναι αυτός; Δεν νομίζω Τάκη! (Για τις 45άρες αναφέρθηκα πιστεύω!)




Η ώρα περνάει. Έχουν βγει. Γίνεται χαμός. Έχουν πει 5-6 τραγούδια και εσύ έχεις πιει ήδη 2 μπιρόνια. Ξαφνικά, ξεκινάει το "Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο". Τι σκέφτεσαι; Την πρώην; Την νυν; Κάποια τελοσπάντων. Ο απέναντι τι σκέφτεται; Ο δίπλα; Πας για μπιρόνι. Οι αναμνήσεις σε κυριεύουv. προσπαθείς να ξεφύγεις από τις γκομενοσκέψεις. Καθώς περνάς ένα ζευγάρι που φιλιέται και τραγουδάει ο ένας στο αυτί του άλλου, βλέπεις την πρώην με άλλον. 
Αυτός, πιο ψηλός από σένα. 
Αυτή πιο όμορφη από ποτέ! 
Χαλιέσαι. Αλλάζεις πορεία για την κατάκτηση του τρίτου μπιρονιού!






Γυρνάς περίπου στο προηγούμενο πόστο σου. Παίζει το "Γιατί", το αγαπημένο σου κομμάτι. Όταν το άκουγες παλιά, πάντα το έπαιζες στο τουμπελέκι. Και ήταν και αυτή μερικές φορές παρών. Στ' αρχίδια σου. Την ξεχνάς, και την ώρα που πας να βγάλεις ένα τσιγάρο από την τσέπη, έρχεται και σε πιάνει από το μπράτσο η παλιά σου η καθηγήτρια από το Γυμνάσιο, η Αρχοντούλα που σου είχε μεγάλη αδυναμία και γενικά την πετυχαίνεις σε διάφορα events γιατί είναι ψαγμένη τύπισσα. Τα λέτε λίγο. Όσο γίνεται. (Σε συστήνει στο άντρα της φυσικά!)




Σκέφτεσαι τα παλιά χρόνια στο Γυμνάσιο. Οι Πυξ-Λαξ τα δίνουν όλα, και καθώς έχει ανέβει η διάθεση λόγω του λυκίσκου και της βύνης, βλέπεις διαγώνια δεξιά μία τύπισσα που μοιάζει με την Αλέκα, μιά απίθανη οντότητα βγαλμένη από ταινία της Nouvelle Vague, που είχες περάσει τέλεια από το πουθενά πριν δύο χρόνια στα Κουφονήσια. Δεν έχεις όρεξη να πας από κει. Βαριέσαι το στριμωξίδι. Τι; Νομίζεις δεν είναι αυτή; Δεν νομίζω Τάκη!
(Μάλλον κωλώνεις να πας  επειδή είναι με γκόμενο φυσικά!)






Οι ώρες έχουν περάσει. Σε λίγο θα φύγουν από την σκηνή οι Πυξ-Λαξ, ο κόσμος από κάτω θα αρχίσει να σφυρίζει, θα ξαναβγούν, θα πούνε πάλι το "Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο". Τη διαδρομή για τα μπιρόνια πλέον την βρίσκεις και με κλειστά μάτια. Έχεις πάει 9 φορές. Στις 3 από αυτές τις 9, συνάντησες τον διευθυντή σου, τον μπακάλη σου, τον Βαγγέλη τον Θωμόπουλο από το Στρατό, νομίζεις ότι είδες την Μόνικα Μπελούτσι (Δεν νομίζω Τάκη! Τα μπιρόνια θα φταίνε!), πάτησες κατά λάθος την Τένια Μακρή, είδες την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Καραφώτη, την Κατερίνα Καινούργιου, την Ελεονώρα Μελέτη, τον Ευαγγελάτο με την Στεφανίδου, τον Γαλάτη, τον Ηρακλή Αντύπα, τον Μπάμπη Χριστόγλου, τον Τέλι Σαβάλας (Όχι, πάλι τα μπιρόνια φταίνε!), τον Αργύρη, τον Λουκά, την καθηγήτρια των Αγγλικών σου.....


(Εννοείται ότι όλοι οι παραπάνω, πραγματικοί ή μη, ήταν με τις κοπέλες τους και τα αγόρια τους φυσικά!)


Εσύ γιατί πήγες μόνος; 








ΓΙΑΤΙ











Εις μνήμην του Μάνου Ξυδούς!