Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Παφλάτζες!

Φτάνουν οι λίστες! Για αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον. Τέρμα. Καιρός να ασχοληθούμε με κάτι άλλο. εεεεεε.. 
Να. Για παράδειγμα ας ασχοληθούμε με τον καιρό. Βραχήκατε έτσι δεν είναι? Εγώ το είπα σε μερικούς αλλά δεν με άκουσαν.Τέλος πάντων. 
Να κάνουμε μία ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε; Την βρήκα ταραντινικά ενδιαφέρουσα!



Λοιπόν, αφού το προηγούμενο Σάββατο έκανα επιτέλους την λίστα με αγαπημένα τραγούδια (μου βγήκε ο κώλος!, δεν ξέρω  γιατί, αλλά μου βγήκε!), πήρα Αργύρη και ανηφορίσαμε στα γνωστά μέρη..Τανκερέι, τεκίλα και καπάκι υποβρύχια και καπάκι τεκίλα και ...οκ!
Ξεκινώντας η εβδομάδα είχε διάφορα χρηματοοικονομικά τερτίπια, τα οποία τελευταία δεν με ενδιαφέρουν γιατί έτσι αποφάσισα. Θα ενδιαφερθώ, μόνο όταν πτωχεύσουμε (δεν πρόκειται να πτωχεύσουμε, να το ξέρετε!). Αλλιώς τι να κάνω, να γκρινιάζω σαν όλους; 




Τι; 
Δεν έχω δίκιο; 
Tα παραλέω; 
Είμαι και λίγο μαλάκας; 
Ναι, τώρα που το λέτε ίσως είμαι λίγο απότομος και σταρχιδιστής. ΟΚ. Ας αγχωθώ λοιπόν. 
Ας κάτσω να σκεφτώ την πτώχευση (δεν πρόκειται να πτωχεύσουμε, να το ξέρετε!). Ας κάτσω να ασχολούμαι με αυτά που λέει ο Μπένυ, η Μέρκελ, ο Σαρκοζύ, με αυτά που λένε οι αριστεροί, οι δεξιοί, οι κεντρώοι και οι έξω δεξιά, στην γραμμή του επόπτη πάνω! Ας με πιάσουν τα ψυχολογικά μου και οι δύσπνοιές μου. Mωρ τι λέτε;




Μες την βδομάδα επίσης πέθανε και ο Στιβ Τζομπς. Στο Τwitter έγινε της πουτάνας! Οι μισοί να κλαίνε και οι άλλοι μισοί να χτίζουν ολόκληρες τραγελαφικές επιθεωρησιακές ατάκες που λιποθύμαγες! Εγώ δεν πρόκειται να πάρω μέρος σε ένα επιχειρηματολογικό πόλεμο όσον αφορά το αν έπρεπε να δώσουμε τόση έμφαση στο θάνατό του ή όχι. Απλά όποιον ξανακούσω να λέει "σιγά μωρέ το μαλάκα!" θα του σπάσω την μούρη!







Επίσης, η Εθνική Ελλάδος θέλει μία νίκη ακόμα για να προκριθεί στο επόμενο σήκωσέ το το γαμημένο ΕURO, αφού νίκησε την Κροατία στο Καραισκάκη, με γκολ του Σαμαρά και του Φάνη Γκέκα, ο οποίος με αυτή την κόμη που έχει, σταματάει την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πραγματικά. 
Επίσης, την ώρα που αρθρογραφώ αυτές τις εν εξελίξει παφλάτζες,  η Εθνική Ελλάδος τελικά προκρίθηκε στο σήκωσέ το το τιμημένο EURO νικώντας τους Κομπιασβίλι- Σουαχίλι-Αντσικίλι με γκολ των Φωτάκη και Άγγελου Χαριστέα (με πλασέ παρακαλώ!).
Στην συνέχεια οι εικόνες και οι ζωντανές συνδέσεις με το σπίτι του Άγγελου Χαριστέα σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Καραγκούνη στην φισούνα ξύνωντας τα αχαμνά του, με κάνουν να θέλω βγω στους δρόμους και να φωνάξω ότι είμαι έλληνας!



Αλλάζοντας θέμα, αλλά όχι κ εβδομάδα, έχω να σας πω ότι ΟΛΕΣ οι γκόμενες βρήκαν καινούργιο γκομενάκι του Χόλυγουντ να γουσταρίσουν. Ο Ράιαν Γκόσλιγκ, κάνοντας 5 ταινίες σε ένα χρόνο και μάλιστα αξιοπρεπείς, έχει κάνει ΟΛΕΣ τις κυρίες να αναρωτιούνται για τον ξανθό πρωταγωνιστή κάνοντάς τες επιτέλους, να ξαναμαζευτούν στους σινεμάδες μετά από τις Μπαρδεμικές φαντασιώσεις που τους είχε χαρίσει ο Γούντυ Άλλεν το 2008 με το Vicky, Christina, Barcelona!




Κάπου εκεί ανάμεσα στα παραπάνω, μάθαμε τελικά ότι δεν θα υπάρξει ακόμα iphone5 και θα υπάρξει iphone4s το οποίο θα έχει λέει μία μαδερφάκιν σούπερ εφαρμογή που λέγεται Siris.
Πρόκειται για μια καινοτομία που σημαίνει ότι θα μιλάς στο κινητό και αυτό θα σου απαντάει. Τα tweets που έγιναν στο Twitter για το εν λόγω θέμα είναι μυθικά!





Εεεεε.... Τι άλλο; Το Σάββατο είχε πάλι ποτάκι στα γνωστά μέρη. Λίγο Τανκερέι, λίγο μαρτίνι, λίγο τεκίλα, είχε πρεμιέρα το "Χάρολντ και Μοντ" και θέλω να πάω. 
Και το "Γάλα" θέλω να πάω να δω. Στον σινεμά.
Το "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" το έχω κατεβάσει και το έχω δει εδώ και δύο μήνες και έχω κουραστεί με τις διαφημίσεις στα ράδια και στα περιοδικά.
Στο  Twitter έφτασα σήμερα κιόλας τα 1000 Tweets. Έχω κολλήσει. Το ξέρω. Δεν είμαι καλά. Αλλά είναι τρομερά ενδιαφέρον, ΑΜΑ κάποιος στο εξηγήσει. Είναι γρήγορο, έξυπνο, στιγμιαίο, ατακαδόρικο, πουτανιάρικο, σοβαρό, επιστημονικό,... Αυτά..










φτάνει μόνο να σας παραθέσω κάποια από τα "αγαπημένα" μου!








Ταραντινικά Tweets

"Να μπαίνεις στο ζαχαροπλαστείο και να παίρνεις κουλούρια διαίτης. Σα να μπαίνεις σε πορνείο και να ζητάς μια αγκαλιά."


"Ο καφές και η ζάχαρη δεν τελειώνουν ποτέ μαζί -όπως κι ο άντρας με τη γυναίκα. Καλημέρα."




"Οι πραγματικοί φίλοι είναι αυτοί με τους οποίους κάνεις ελεύθερα παπάρα απ΄την ίδια χωριάτικη. I rest my case."


"Αυτός που φτιάχνει το σελοφάν γύρω απ' τα DVD πρέπει ν' αρχίσει να κατασκευάζει προφυλακτικά. Δε θα ξαναμείνει καμία έγκυος. Ποτέ."








Franz Ferdinand - Take me out






Πλέον, θα παραμιλάω και εδώ...!!!!!!