Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΥΧ-ογραφήματα..!!

Έχουν μπει τα πράγματα στην θέση τους..


 Γυρίσαμε από το νησί. μπήκαμε στους ρυθμούς της πόλης.. της δουλειάς, των ταξί, των Αγανακτισμένων, των απεργιών από ομάδες που δεν τους αρέσει τίποτα μαζί με παρεισφρήσεις από άλλες ομάδες που πάλι δεν τους αρέσει τίποτα ή απλά βρέθηκαν εκεί τριγύρω και τους άρεσε. Της πρωτευουσιάνικης κολλώδης ζέστης... και γενικά στην καθημερινότητα της όμορφης Ταραντινικής μας πόλης..
Σε όλα τα παραπάνω προσθέτουμε τις βόλτες, τις ποτάρες σχεδόν κάθε βράδυ με Λάρι και Αργύρη στα εναλλακτικά στενά του κέντρου που μας έφεραν στον νου εικόνες από Βερολίνο και Λονδίνο, αναζήτηση wi fi και 3g spot για ανελέητα καβλοεξυπνίδικα tweets και @mentions, με αποτέλεσμα να έχουμε γίνει πλέον καθαροί, γνήσιοι πολίτες αυτής της περίεργα όμορφης πρωτεύουσας!


Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους λοιπόν και όλοι ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε έναν χειμώνα που δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει από όλες τις πλευρές..
Η οικονομία, τα ίδια..λένε..(κανείς όμως δεν ξέρει)..Ο Γιωργάκης, ο ίδιος μου φαίνεται. Η αντιπολίτευση, καραδοκούσα όπως πάντα.Η Alpha Βank τα έφτιαξε με την Eurobank με επικεφαλή αυτόν τον πανούργο Κωστόπολο. Ο Παναθηναικός γαμιέται. Στ' αρχίδια μου. Και ο Βγενόπουλος τα ίδια. Ο άλλος Κωστόπουλος (Ο Πέτρος ξέρετε), μας πρήζει κάθε πρωί για το φουσκωτό του, την Πάτμο και τα Κουφονήσια. Η Ελένη, γύρισε. Το ίδιο και η Τατιάνα και λένε θα κοντραριστούν στην μεσημεριανή ζώνη φέτος. Αυτό κι αν είναι στ' αρχίδια μας. Η Δ.Ε.Θ ξεκίνησε και ο Γιωργάκης λέει ότι δεν είναι ευχαριστημένος γιατί τα περίπτερα δεν έχουν τις αγαπημένες του τσίχλες. Ενδιαφέρον αυτό. Η Εθνική μπάσκετ πάει καλά. Ψιλόστ' αρχίδια μας. Βιβλία δεν υπάρχουν, γιατί άκουσα ότι η Διαμαντοπούλου μικρή, είχε πάθει σκολίωση από την σχολική της σάκα και της έχει γίνει εμμονή. Ενδιαφέρον αυτό. Ο Μιχάλης με την Ζέτα είναι ακόμα διακοπές και δηλώνουν "για πάντα μαζί!".. Δεν σας περιγράφω το τι συνέβη στα αρχίδια μου.
Εν συνεχεία....Οι νύχτες πρεμιέρες ξεκινάνε της επόμενη εβδομάδα. Γκάβλα. Το Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο, ξεκίνησε και τελειώνει στις 18 Σεπτεμβρίου. Τέλεια. Ο Al Pacino βρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας για την καινούργια του ταινία "Wild Salome". Δεν σας περιγράφω την γκάβλα μου! Οι Πυξ-Λαξ ξαναματακάνουν συναυλία. Απλά ασχολίαστο. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα βρεθεί στην Τεχνόπολη στις 10/9. Τρομερός. Μεθαύριο μάλλον θα έχει πανσέληνο. Ενδιαφέρον αυτό. Ο Λάρι τα πήγε καλά με το χειρουργείο. Ευτυχώς. Το πόδι του Χρήστου κόλλησε. Νισάφι. Ο Αργύρης έχει αγχωθεί με τη δουλειά. Γαμώ το twitter. O Βασίλης ξεμπέρδεψε με τις νοσηλείες, πήρε Λαμπραντόρ και γράφτηκε στο σύνδεσμο της Μπαρτσελόνα. Ασχολίαστο. ...................................................................................


.και εγώ........ΨΥΧ!.....Με όλη την υποβόσκουσα σημασία αυτής της μικρής κατά τα άλλα λέξης Ασχολίαστο. Ενδιαφέρον και μπορεί και στα δικά σας αρχίδια..!!!








"Σουπερμάρκετ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω γεμίσει το καρότσι μου με απίθανα πράγματα που μέχρι πριν αγνοούσα την ύπαρξή τους.


Σταματώ στο ράφι με τα γαλατάκια. Τα γαλατάκια του καφέ είναι μία από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις της ανθρωπότητας μαζί με την πίτσα, το ναργιλέ, το μίνι, το ανοιχτήρι και το πλυντήριο πιάτων.
Το γαλατάκι του καφέ είναι τόσο όσο πρέπει, δεν περισσεύει, να μην ξέρεις τι να το κάνεις, δεν πιάνει χώρο, το παίρνεις στην τσέπη σου, είναι τέλειο. Πετάω το διχτάκι με τα γαλατάκια στην κορφή του καροτσιού μου."




σελ. 58   "ΨΥΧ". Λένος Χρηστίδης. Εκδόσεις Καστανιώτη.










Επίσης ανακάλυψα τέλειο track....


Στ' αρχίδια σας;;






Δεν νομίζω. Για πατήστε το "play"...




Gotye - Somebody that i used to know






Καλό βραδυ..!!


Καλό Χειμώνα..!!


Καλά κρασά..!!