Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

"ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΧΗΣ"



Δεν τα πάω και πάρα πολύκαλά με τα οικονομικά..Και ποιος τα πάει άραγε..Άμα τα πήγαιναμε καλά πιθανόν να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε τώρα.Όλοι.Ευρωπαίοι και μη, έχουμε μπει σ αυτό το ατελείωτο αυλάκι που μακάρι να βρεθεί κάτι να μας σταματήσει..Αυτό το αυλάκι λέγεται κραχ.Σαν το περίφημο κραχ του 1929. Και τι με νοιάζει εμένα τι έγινε το 29'. Τι μας το λένε συνέχεια.. Για να καταλάβουμε οτί το περάσαν και άλλοι αυτό και δεν είμαστε οι μονοι;Τι λέτε ρε!!!!!
Τέλοσπάντων είναι ηλίου φαεινώτερον ότι ο ρόλος των κεντρικών τραπεζών και κάθε είδους νομισματο-χρηματο-τραπεζικών ινστιτούτων ανά τον κόσμο είναι κάτι παραπάνω από εξόφθαλμα ύποπτος. Το ZEITGEIST όμως ίσως είναι το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και ειδικά το ZEITGEIST ADDENDUM το νούμερο 2 δηλαδή..Τα βάζει κάτω τα πράγματα με αρκετά εύγλωττο τρόπο και ζηλευτή τεχνική και μας κάνει να νοιώθουμε ότι γεννηθήκαμε σκλάβοι σε ένα στημένο παιχνίδι .
Και η διαφορά με το νούμερο 1 είναι ότι στο τέλος σε κάνει να αφεθείς σε μια γλυκιά ουτοπία ενός ζευγαριού από την Αμερική που έχουν βαλθεί για τα καλά να αλλάξει του κόσμο με το απίστευτο "VENUS PROJECT". Γεωθερμία, φυσικοί πόροι, βιοκαύσιμα.. και γενικώς εκμετάλλευση ενέργειας.Αξίζει να το δείτε..ΑΜΕΣΩΣ..!!!!!!!!!!!!!1

Δεν υπάρχουν σχόλια: