Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΑΡΩΜΑ ΓΑΛΛΙΙΑΣ..!!





FESTIVAL DE CANNES 2010 AWARDS
















Ο σκηνοθέτης με το παράξενο όνομα , ο ταϊλανδέζος Απιτσατπόνγκ θα μείνει στην ιστορία του φεστιβάλ των Καννών ως ο μεγάλος κερδισμένος της 63ης διοργάνωσης του θεσμού. Η ταινία του, με τον εξίσου παράξενο τίτλο «Ο θείος Μποονμεε που μπορεί να θυμηθεί τις περασμένες ζωές του» απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα.


Το δεύτερο σε ιεραρχία βραβείο, το Μεγάλο βραβείο της επιτροπής δόθηκε στην ταινία «Περί θεών και ανθρώπων» («Deshommesetdesdieux») του γάλλου Ξαβιέ Μποβουά, ενώ το βραβείο σκηνοθεσίας κέρδισε επίσης Γάλλος, ο –κατ’ αρχάς ηθοποιός- Ματιέ Αμαλρίκ για την ταινία «Tournee».


Για την δουλειά του στο «Biutiful» του μεξικάνου Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, το φαβορί στους άντρες, ο ισπανός ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ, μοιράστηκε το βραβείο ανδρικής ερμηνείας με τον ιταλό Ελιο Γκερμάνο της ταινίας «Η ζωή μας» του Ντανιέλε Λουκέτι.Σε ότι αφορά τις γυναίκες, η γαλλίδα Ζιλιέτ Μπινός είναι η μεγάλη κερδισμένη για τον ρόλο της στο «Επικυρωμένο αντίγραφο» του ιρανού Αμπάς Κιαροστάμι.



Αυτά τα ολίγα γιατί ο καιρός μας έχει ρίξει λίγο την διάθεση..


Και ένα αγαπημένο κομμάτι όπως πάντα για να υποδεχτούμε το αυριανό Αγιο Πνεύμα με πίστη και αγάπη συνάνθρωποί μου..!!


Το 2007 το παρακάτω άλμπουμ το είχα λιώσει..στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στη δουλειά..είναι από τους αγαπημένους μου και πολύ ταλαντούχους.!

Θέλει βροχή, κρασί, εξοχή,και σοφίτα...!!





"Federico Aubele - Este monento" (Panamericana)



http://www.youtube.com/watch?v=8i18SBGyGTk&feature=related



Download



Rapidshare links : http://rs139.rapidshare.com/files/77200853/federico_aubele_-_panamericana_2007__sharedmp3.net_.rar



Kαληνύχτα..!!!


Καλό Αγίο Πνεύμα..!!


Καλή εβδομάδα..!!


Καλή Τρίτη..!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: