Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Μα πόοσο μακάκας..?


Πόσες φορές έχουμε νοιώσει ότι θέλουμε να μείνουμε κάπου και να μη φύγουμε ποτέ.. Να σταματήσει ο χρόνος και να παγώσουν οι στιγμές..!!


Δεν ήθελα να φύγω σήμερα το πρωί γιατί υπάρχουν ακόμα μέρη στα οποία νομίζεις ότι οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί και τα προβλήματα τα έχουν αφήσει πίσω χωρίς να επηρεάζονται από τίποτα..


Η Τρίτη ήταν περίεργη, μαζί και η Τετάρτη.


Είχε καλό καιρό όμως και φύσαγε τέλεια..


Τελικά αναγκάστηκα να γυρίσω και αναρωτιόμουν τι θα συναντήσω γιατί ήμουν εκτός κλίματος.
Η Δικαιοσύνη επέδειξε στοιχειώδη αντανακλαστικά και άσκησε δίωξη στον Τάσο Μαντέλη που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Παραλλήλως απαγορεύθηκε η έξοδος του από τη χώρα. O κ. Μαντέλης δήλωσε πως παραμένει στη χώρα και τίθεται στη διάθεση των αρχών.Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική γιατί σε κάποιες από τις δηλώσεις του που διάβασα στην Ελευθεροτυπία υποστηρίζει, ότι είχανε μπει κάμποσες χιλιάδες μάρκα στον λογαριασμό του και δεν ήξερε όμως από ποιον..


Τέλεια..!!μα πόοοσο μακάκας μπορεί να είσαι?..Μα τόοοσο..?


Το άλλο όμως που θέλω να μοιραστώ μαζί σας και ομολογώ ότι ντρέπομαι, είναι ότι χθες το βράδυ κάθισα και είδα και μια τσόντα που είχε ο ΣΚΑΙ. Ηταν από αυτές τις πρόστυχες που ο πρωταγωνιστής στριμώχνει το αντικείμενο του πόθου του στη γωνία και δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα..!!Αναφέρομαι στο πρώτο παιχνίδι για τα PLAYOFF της Α1 στο μπάσκετ μεταξύ Παναθηναικού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.Οι πράσινοι έδειξαν ανωτερότητα και από την αρχή είχαν πάρει τα ηνία του αγώνα μέχρί και το τέλος όπου τον βρήκε νικητή με 73 - 54 και έκανε το 1 - 0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.


Οσον αφορα το παρακάτω track δεν θέλει και πολλή ανάλυση. Ο δημιουργός είναι απο τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο του και τον έχω σχολιάσει και παρουσιάσει σε παλαιότερη ανάρτησή μου..Το άκουγα καθώς γύρναγα σήμερα από την εξοχή με τα ωραιότερα βερύκοκα..!!




"Parov Stelar - COCO (feat. Lilja Bloom)"










DOWNLOAD


Rapidshare links:


http://rapidshare.com/files/273829794/Parov_Stelar-Coco_EP-EN023.zip



Kαλο γα....σι..!!


Καληνύχτα..!!


Καλά κρασά..!!


Καλή όρεξη..!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: