Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Athens by night..!!



Xτες το βράδυ 01.25, tAf (the art foundation)

"Αριστερά, μετά δεξιά, λίγο διαγώνια δεξιά, όλο ευθεία, περνάω τον τύπο με το μουστάκι αλά Μουσολίνι και μαλλί τύπου Ρομάν Γαβράς, σπρώχνω κατά λάθος μια τύπισσα η οποία κρατάει πλαστικό ποτήρι μπύρας έτοιμο να με λούσει και μπαίνω στο χώρο της τουαλέτας. Μπροστά μου  με περιμένει ξύλινη πόρτα από υλικό φορμάικας, χωρίς επεξεργασία, χωρίς βάψιμο, χωρίς τρίψιμο,γεμάτη συνθήματα - βρισίματα με μαρκαδόρους ανεξίτηλους, κυρίως χρώματος μαύρου. Βασικά όχι κυρίως. Όλα ήταν μαύρα. Έτσι για να υπάρχει συνοχή. Η πόρτα έχει σύγχρονης τεχνολογίας χερούλι, το οποίο δεν αποκλείεται να κοστίζει όσο η πόρτα ολόκληρη. Μπαίνω. Κλείνω.Ξεκουμπώνω. Κοιτάω τα απομνημονεύματα - συνθήματα - βρισίματα - αποφθέγματα. 
Το παρακάτω με κόλλησε και μπήκα στην διαδικασία να φανταστώ την οντότητα που το έγραψε. Τελειώνω. Κουμπώνω. Ανοίγω. Φεύγω. Τον Ρομάν δεν τον πέτυχα στον γυρισμό. Μπορεί να το έγραψε και αυτός..Μπορεί. Ίσως. Δεν ξέρω."  


"Aυτό που νομίζεις ότι θέλεις είναι 6% από αυτό που σου συμβαίνει, σαν νυχτερινό ψαροντούφεκο με φακό, η ζωή σου είναι όλο το υπόλοιπο."




Και σήμερα η μέρα λογικά μας επιφυλάσσει κλωστή και βελόνα. Ράψιμο για το έκτο αστέρι στη φανέλα της Πανάθας..
Eλπίζω ο θεός Θανάσης να έχει πάρει αυτή τη γραβάτα με τα λουλούδια μαζί. Τη γούρικη!!

Και με τη νίκη παλικάρια μου!!




Μα σου είπα χαρά μου, δεν έχει ωραία αγορά η Βαρκελώνη..!!!






AMPARO SANCHEZ - TURRISTA ACCIDENTAL





Καλή γιορτή της μητέρας..!!


Καλά κρασά..!!


Καλή επιστροφή..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: