Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Χούφτωστην, χούφτωστην..!!





" Ο ίδιος το μόνο που κάνει είναι να θεωρητικοποιεί, να παίζει διανοητικά παιχνίδια με την έλλειψη και την απώλεια.

Όμως άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Είναι αλλιώς να μην έχεις κι αλλιώς να έχεις χάσει. Όταν κάτι έχει απολεσθεί, μπορείς μια μέρα να το ξαναβρείς. Την είχε όμως ποτέ; Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση, πάλι μοιάζει βολικό. Γιατί, ακόμα κι αν δεν την είχε ποτέ, κάτι που ποτέ δεν κατείχες, ποτέ δεν χάνεται....

Τέτοια σκεφτόταν και έπλεε σε μια θάλασσα ενοχών.."




 σελ. 113, " Κυριακή " Αλέξης Σταμάτης, εκδόσεις Καστανιώτη.




Μετά το " Μπαρ Φλωμπέρ " σήμερα λογικά τελειώνει και αυτό.. Συνέχεια έχει η " Αμερικάνική Φούγκα ".






Εντάξει έπιασε λίγο κωλαράκι ο χριστιανός και τι έγινε..; Άσε που κάποιος θεός το μεσημέρι, μπαίνοντας εν αιρθρία στο μαγαζί, μας διηγήθηκε ότι η καμαριέρα ήταν βαλτή μ....άρα  φίλη της κυρίας Κάρλα Μπρούνι.



Που είσαι ρε Σύλβιο να του μάθεις τα κόλπα..  





G. A. D "Over the moon"



Το παρακάτω είναι αφιερωμένο στον αυριανό ουρανό!!


Kαλό τέννις..!!

Καλή δίκη..!!

Καλό ξημέρωμα..!!

2 σχόλια:

Setty Lepida είπε...

Eάν σου αρέσει το καινούριο, θα λατρέψεις το παλιό (ΑΜ.ΦΟΥΓΚΑ), το διάβασα με τη μία (επρόκειτο να συναντήσω τον Αλέξη, οπότε έπρεπε να ξέρω και τι θα τον ρωτήσω, αλλά κι έτσι να μην ήταν τραβιέται το ρημάδι με μεγάλη άνεση), και μάλιστα με έβαλε σε σκέψεις, γιατί λίγο πριν το τέλος είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ο Αλ όντως το έζησε το παραμύθι... ποιος ξέρει; Χάρηκα για τη γνωριμία, καλές αναγνώσεις :)

Setty Lepida είπε...

Nαι Carlito, είναι πολύ cool, λιγομίλητος και κομματάκι σκοτεινός (τα 'χει τραβήξει κι αυτός τα ζόρια του απ' ό,τι κατάλαβα, αλλά ιδιαίτερα ευγενικός και επεξηγηματικός σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά του. Εννοείται τσιγαριά, ποτάρα (χωρίς προσθήκες, straight down η ουισκάρα), έχει γράψει και μια ποιητική συλλογή αρκετά καλή. Αλλά η φούγκα είναι εξαιρετικά καλοδουλεμένη, και αν και το τέλος το ψιλοπερίμενα, με ταξίδεψε πολύ ώσπου να φτάσει εκεί... το καταδιασκέδασα με άλλα λόγια. Επειδή δεν σνομπάρει τις εκδηλώσεις και τα συγγραφικά στέκια, εάν πετύχεις ανάγνωση βουρ !!! Καλό Σ/Κ. :)