Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Like A Drug..!!

Αργά, αργά σήμερα γιατί λόγω άδειας ο χρόνος δεν με πιέζει..


Το ποτάκι στην "Βραζιλιάνα" ακυρώθηκε και γύρισα σπίτι μετά το τέννις, μίλησα με τον γνωστό μας εξυπνίδη και πριν βάλω ένα ταινιάκι να παίζει είπα λίγο να ποστάρω, κυρίως γιατί θέλω να μοιραστώ το παρακάτω πραγματικό αριστούργημα

Απλά Ταραντινικό..!!

Δεν υπάρχουν λόγια..!!

Θέλει δυνατά..!!



Desert Sessions - Like A Drug




Mερικά πράγματα στην ζωή μπορούν να χαρακτηριστούν ναρκωτικά και ας μην έχουν καμία σχέση με ουσίες..!!

Α, και σας παρακαλώ, ας μην ξεχνιόμαστε.!!



81 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ.!!


Τικ, τακ, τικ, τακ, τικ, τακ..!!


Καλό βράδυ..!!

Καλά κρασά..!!

Καλη ξεκούραση..!!

2 σχόλια:

crispy είπε...

Carlito καλημέρα! Σε πρόλαβα; Εύχομαι να περάσεις πολύ πολύ όμορφα στην αγαπημένη Αιώνια Πόλη! Είναι Υ-ΠΈ-ΡΟ-ΧΗ την Άνοιξη, κι οι βόλτες στο lungotevere είναι must!
Στην piazza augusto έχει ανοίξει ένα νέο bar-restaurant -σε στυλ θυμίζει περισσότερο Λονδίνο- κι ένα καταπληκτικό wine bar σε μια κάθετο ανάμεσα στις οδούς Corso & Ripetta. Συμπαθητικές τρατορίες μέσα στο κέντρο όπου βλέπω και Ιταλούς είναι το Gallinaccio στο ομώνυμο δρομάκι πίσω από την fontana di trevi και το buca di ripetta στο 36 της via ripetta. Αν δεν βαριέσαι πήγαινε μέχρι το maxxi museum, περισσότερο για το εκπληκτικό κτήριο.
Μην ξεχάσεις να σημειώσεις το όνομα και τη διεύθυνση εκείνου του καφέ στην piazza navona για το οποίο μου είχες γράψει και δεν κατάφερα να βρω το Γενάρη που πήγα!
Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα!

crispy είπε...

carlito ξέχασα να σου πω ότι μιας και θα μένεις στη Repubblica , μην πάρεις το μετρό -μια στάση είναι- , γίνεται της τρελής με τα έργα του μετρό στο termini και θα μπλέξεις σ'ένα λαβύρινθο. Κόψ'το με τα πόδια, 3 λεπτά είναι μέχρι την πλατεία!
Αυτά!